Om oss

Två friluftsentusiaster som bildade HaMa Adventures för att kunna erbjuda äventyrsaktiveter i alla former


HaMa Adventures grundades 2012 av Mattias Åhlfeldt och Hanna Westberg Åhlfeldt. 1 april 2017 slog vi upp portarna för Linköpings Höghöjdsbana i Vidingsjöskogen.

HaMa Adventures sysslar med klättring, guidade turer, byggjobb och besiktningar med hela Sverige som arbetsplats medan Linköpings Höghöjdsbana fokuserar på höghöjdsbanor, linbanor och teambuilding i Vidingsjö, Linköping.

 

Intresset för äventyr och friluftsliv har lett till att vi båda två är certifierade vildmark- och äventyrsguider genom svenska fjällsäkerhetsrådet. Vi är även auktoriserade genom svenska klätterförbundet samt har gedigen utbildning inom höghöjdsbanor och fallskydd.

 

Vi brinner för äventyr och friluftsliv och vill erbjuda en möjlighet att på ett enkelt och säkert sätt utmana sig själv både individuellt och i grupp för att växa med utmaningarna som våra aktiviteter och sammarbetsövningar erbjuder.

Tillsammans med oss har vi timanställda instruktörer som alla har stor erfarenhet av ledarskap och klättring samt genomgått vår interna utbildning.

Företagets ledning:

VD: Hanna W Åhlfeldt

Säkerhetsansvarig: Mattias Åhlfeldt