Vår personal


Hanna Westberg Åhlfeldt

Hanna är VD för HaMa Adventures samt en av ägarna och grundarna av företaget. Hon sitter med all administration och fakturering, sköter bokningarna samt har hand om personalen och arbetar som instruktör i företaget.

I grunden är Hanna en vildmarkstjej som är utbildad frilufts- och äventyrsguide. Hennes uppväxt utanför Sverige har gjort henne flerspråkig och framåtriktad. Hanna är full av energi med ett konstant leende på läpparna. På fritiden hittar ni henne helst på klätterväggen, på vattnet i kajaken eller ute på fjället tillsammans med hennes man och kollega, Mattias.


Mattias Åhlfeldt

Mattias är säkerhetsansvarig på HaMa Adventures samt en av ägarna och grundarna av företaget. Han har hand om allt kring säkerheten, byggnation och besiktningen på banorna, samt de interna personalutbildningarna. Han arbetar även som instruktör i företaget.

I grunden är Mattias en gitarrspelande utomhuskille som är utbildad frilufts- och äventyrsguide. Mattias är otroligt noggrann och säkerhetsmedveten i allt han gör. På fritiden hittar ni honom helst spelande på sin gitarr, fiskandes i sjön, på klätterväggen, på vattnet i kajaken eller ute på fjället tillsammans med hans fru och kollega, Hanna. 


oskar andersson

Oskar gör lite allt möjligt på HaM Adventures, från att avlasta med bokningsmejlen och hjälpa till med bygg & besiktningar till att ansvara för höghöjdsbanorna på plats och arbeta som instruktör.

Oskar är en gammal orienterare som har börjat klättra lite högre upp bland träden. Ni kan även stöta på honom i löparspåren eller i en kajak på något vattendrag i närheten. Oskar studerar på universitetet och blandar pluggandet med att guida grupper på höghöjdsbanorna.


Lydia Filipsson

Lydia jobbar både som topprepsinstruktör och höghöjdsbaneinstruktör för HaMa Adventures. I Hangaren Hotsportcenter i Ryd har hon hand om alla klättrare som går topprepkurs och ser till att de sköter sig på klätterväggen! På höghöjdsbanan guidar hon grupper uppe i trädtopparna och ser till att utmana våra besökare lite extra!

I grunden är Lydia en musikintresserad idrottsnörd. På fritiden hittar man henne på någon klätterklippa eller med något instrument i handen.