Vår personal


Hanna Westberg Åhlfeldt

Hanna är VD för HaMa Adventures samt en av ägarna och grundarna av företaget. Hon sitter med all administration och fakturering, sköter bokningarna samt har hand om personalen och arbetar som instruktör i företaget.

I grunden är Hanna en vildmarkstjej som är utbildad frilufts- och äventyrsguide. Hennes uppväxt utanför Sverige har gjort henne flerspråkig och framåtriktad. Hanna är full av energi med ett konstant leende på läpparna. På fritiden hittar ni henne helst på klätterväggen, på vattnet i kajaken eller ute på fjället tillsammans med hennes man och kollega, Mattias.


Mattias Åhlfeldt

Mattias Åhlfeldt är säkerhetsansvarig på HaMa Adventures samt en av ägarna och grundarna av företaget. Han har hand om allt kring säkerheten, byggnation och besiktningen på banorna, samt de interna personalutbildningarna. Han arbetar även som instruktör i företaget.

I grunden är Mattias en gitarrspelande utomhuskille som är utbildad frilufts- och äventyrsguide. Mattias är otroligt noggrann och säkerhetsmedveten i allt han gör. På fritiden hittar ni honom helst spelande på sin gitarr, fiskandes i sjön, på klätterväggen, på vattnet i kajaken eller ute på fjället tillsammans med hans fru och kollega, Hanna. 


Våra instruktörer

HaMa Adventures har även ett handfull timanställda instruktörer som arbetar ute i skogen tillsammans med Hanna och Mattias.  Alla är utbildade höghöjdsbaneinstruktörer och har genomgått utbildning inom första hjälpen. Tillsammans bildar de ett härligt gäng som älskar att jobba i naturen och brinner för att arbeta med människor.